Solig sista etapp i vitabergsparken

Gå till resultat

Nedan finns några bilder från kvällens lopp, bl a lag som fullföljt alla 3 lopp samt herrsegrare. Följ oss även på facebook.se/avonovaactive för fler bilder och uppdateringar.

Tantolunden genomfört

Gå till resultat

Lite bilder från kvällens lopp nedan. Följ oss även på facebook.se/avonovaactive för fler bilder och uppdateringar.

 

Rålambshovsparken avklarat

Gå till resultat

Bilder på segrarna och start nedan. För fler bilder kolla in facebook.se/avonovaactive

Info till dig som är anmäld

Samlingsplatser

Tisdag 26/4 Rålambshovsparken vid amfiteater

Tisdag 3/5 Tantolunden vid fotbollsplanen 300 meter från Zinkensdamms IP

Tisdag 10/5 Vitabergsparken, Bakom Sofia Kyrka uppe på höjden
Dåligt med parkeringar vi uppmuntrar cykling eller kommunal transport.

Start kl 18.00 – 18.30 Nummerlappsutdelning och efteranmälan från kl 17.00. Vi tar Swish. kontanter eller kortbetalning.

Banan. 5 km. 2 Varv på en 2.5 km lång bana

Toaletter finns på platsen

Vi serverar inget vatten vid målgång- enbart bananer. Ta med eget vatten! Park Running är ett hållbart evenenmang och försöker eliminera engångsprodukter.

Under loppen lottas Idrottsläkaren Klas Östbergs bok om barnidrott ut.

Första hjälpen support på plats från Avonova Hälsa

Vid sista loppet pris till alla som deltagit i tre Park Running lopp från Addnature

Resultat och info på www.parkrunning.se

Välkommen!

 

Stockholm Park Running 2016 – Anmälan nu öppen!

Datum som gäller är 26/4, 3/5 och 10/5. Anmälan hittar du här.

Tips – testa formen!

Avonova Active erbjuder dig att testa formen med ett konditionstest. Vi erbjuder marknadens bredaste utbud av tester.
Tröskeltest, sub-maxtest, Max-pulstest, Vo2-Maxtest, Dubbeltest, Triathlet-test, funktionell screening och maxstyrka. Vi gör testerna i våra lokaler på Kungsholmen eller på GiH vid Stadion i Stockholm.
Läs mer och boka här!

 

Vårens Stockholm Park Running är över,

Det blev nära 400 starter i vårens Park running. Finalen avgjordes på snabba banor i platta Humlegården med bästa tänkbara väder för löpning.

Ett nytt ansikte segrade i damklassens sista etapp, Sanna Mustonen från Hässelby som sprang på en riktig topptid. I herrklassen tog Björn Evertsson sin andra seger av två möjliga, strax före landslagsorienteraren Jonas Leandersson. Slutsegrare efter 4 etapper blev dock på herrsidan Per Sohlberg efter 4 jämna lopp. James Frixou plockade in lite tid på sista etappen men det räckte inte hela vägen till seger. Åsa Nylander totalsegrade överlägset i damklassen efter 4 etapper, men hon var tvåa i sista etappen. Åsa fick sitt pris men Per fick vi inte tag på så hör av dig!

För dig som deltagit alla 4 tillfällena finns nu ett pris att hämta på Edblads butik i Västermalmsgallerian i Stockholm, från den 18 maj och en månad framåt. Öppettider hittar du på www.edblad.com Grattis alla ni som kämpat och deltagit för en god sak! Tack vare er medverkan har ni bidragit till Stockholms stadsmissions verksamhet. www.stadsmissionen.se Vi återkommer om nya etapper i Stockholm Park Running.

Åsa och Per i ledning inför sista etappen.

På tisdag avslutas Vårens Park Running i Humlegården. I överlägsen ledning i damklassen är Åsa Nylander som varit snabbast i alla loppen. I herrklassen är det Per Sohlberg som leder drygt en minut före James Frixou. Per har löpt de tre första loppen på en sammanlagd tid av 60.11 vilket ger ett snitt på ganska exakt 20 minuter per tävling. Tisdagens etapp kommer bli platt men med många kurvor och riktningsförändringar.

För er som beställt Picnic-kasse på tisdag så kan den hämtas i informationstältet efter loppet.

Många löpare trotsade kylan och sprang för en god sak

Tisdagens upplaga av Stockholm Park Running i Vitabergsparken lockade över 70 löpare. Riktigt bra gjort, med tanke på att vårvärmen ännu håller sig borta. Det var rejält kylslaget men alla deltog med stort engagemang och glatt humör. Åsa Nylander var snabbast för tredje gången i rad och slog även James Frixou, som var snabbast i herrklassen. Nästa tisdag den 12 maj, avslutar vi vårens löpserie i Humlegården.

Åsa Nylander var snabbast igen.

IMG_1558Den andra etappen av Park Running avgjordes på tisdagen i kanonväder i Tantolunden. Mer kuperad bana än första etappen. Snabbast av alla var Storådalens Björn Evertsson strax före elitlöparen Scott Fraser som sprang de tuffa två varven på dryga 16.30. I damklassen segrade Åsa Nylander igen. Starkt att ta två segrar.  Nästa vecka är det Vita bergen som väntar och än mer kupering innan den sista etappen som är helt flack avslutar i Humlegården.

Som vanligt finns resultat från loppen under länken Resultat. Vi försöker även publicera lite bilder från loppen.

 

Stockholm Park Running 2015 är igång

Nu är Stockholm Park Running igång igen och loppet i Rålambshovsparken är avklarat. Se resultat från loppen under länken Resultat och bilder från loppen hittar du här.

Läs journalisten Hillevi Wahls blogg om Stockholm Park Running på vardagspuls.se.

 


 

parkrunning – youtube

Park Running 2015 – Anmälan nu öppen

Nu är anmälan öppen! Se mer under Anmälan och Information, även banorna är publicerade under Bana.

FullSizeRenderKonceptet – Park Running

Stockholm Park Running är en serie jogg- och löplopp för en god sak. Du stödjer Stockholms stadsmissions viktiga arbete genom att delta. Stockholm Park Running handlar också om att känna sig trygg och säker under en löprunda i parken och att springa tillsammans med andra under roliga former. Stockholm Park Running strävar efter att vara ett hållbart arrangemang. Vi håller nere användningen av engångsartiklar som nummerlappar, vattenflaskor mm samt uppmanar deltagare att använda kollektiva transportmedel om man inte cyklar eller joggar till arrangemanget.